KAΛΟΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ SITE MAΣ

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1999,ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.



AYTO TO SITE EXEI ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Κ ΠΑΤΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΤΙΣΤΑ 2006.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΝΕΡΓΟΙ. ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!















15/9/14

Φιλική νίκη απέναντι στον Όλ. Ανάληψης

Φιλική νίκη απέναντι στον αξιόμαχο Ολ.Αναληψης πήρε πηρε σήμερα στο γήπεδο της Μπουκας η ομαδα μας,μετά απο  καλη εμφάνιση .Οι ομάδες έπαιξαν τρία εικοσι πενταλεπτα.το τελικό σκορ 1-4 υπέρ της ομαδας μας.
Σκόρερ οι Κοτταριδης(3),Σαρδελης Ι(1).
Το παιχνίδι ειναι το δεύτερο για τη φετινή χρονια μετά τη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕ Αβιας.
Να δούμε τι δήλωσε ο τεχνικός του Α.Ο.Π.Κ Πατιστα Αντωνοπουλος Αθ: Η ομάδα μας ακολουθώντας  τις οδηγίες του τεχνικού τιμ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα , πραγματοποίησε ένα καλό παιχνίδι.  Βελτιωμένη στην αμυντική της λειτουργία ,αρκετά καλή στο κομμάτι της ανάπτυξης , τις δημιουργίας φάσεων και του σκοραρίσματος .Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται. Τέλος θα σταθώ στην αγωνιστική πειθαρχεία των ποδοσφαιριστών μας που ήταν πάρα πολύ καλή και αυτό φάνηκε και εκ του αποτελέσματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου